Laga jeans

Detta är det tredje paret jeans som får hål på höger knä. Märkligt, detta hände aldrig innan jag blev mamma. ;-)Just dom här är ganska tacksamma att laga i och med veckdetaljerna strax under knät, så en söm syns nog inte märkbart. Men helt vanliga släta jeans, hur lagar man dom på ett snyggt sätt? Eller syr alla om sina favvojeans till barnbrallor när dom går sönder? Kom med tips!


Hemlisfrågor och svar

Nu tar jag bort frågorna och svaren till höstens Hemlis Hemlis tills vidare. Anledningen till att jag lade ut dom (och förvirrade flera personer) var att jag var bortrest på en härlig semester i två veckor och Hemlisen var planerad att dra igång under tiden jag var borta. Nu blev det visst inte så, och den har inte börjat än heller, så jag tar bort detta tills vidare.

Kaninrandig tröjaEgentligen hade jag inte tid att sy, men jag var bara tvungen att sy denna som jag hade klippt till.

Material: Turkost kanintyg Jnydesign, Röd-orange Eisertrikå som jag bytt till mig från Älsklingsfrö, brun mudd från Ohlssons. Brun kändes här som det enda rimliga alternativet. Lite galen kombination kanske men jag gillar den! Bruna plyschbrallor blir nog toppenbra till.

Mönster: Raglantröjemönster från Yrväder, storlek 104. Samma mönster som jag sytt av flera gånger tidigare. Bra mönster!

När jag sitter och tittar på bilden nu så känner jag att jag möjligen kan ha sett den här kombinationen tidigare. Men jag kan inte komma på var i så fall. Tittar runt och ser liknande men ingen som har kombinerat just de här två tygerna.

5 bloggar som gör min dag

Jag har fått en utmärkelse av Morvern som en av fem bloggar som gör hennes dag. *ler från öra till öra* Tusen tack, det gjorde mig jätteglad!(The rules are:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 5 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs you've nominated.)


Ok, då ska vi se *tänker*. Jag vill nominera följande fem bloggar som gör min dag:
KokaLal
Älsklingsfrö
LiEmEl
Klara med K
Tygpärlor

och som bonus en ny sybloggare: Syster A!

Jag har 82 bloggar inlagda i Google Reader men dessa får min utmärkelse idag!

RSS 2.0